آموزش طرز تهیه دسر لیمو و بیسکویت، پایانی هیجان انگیز و خوش طعم! . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
میزان سرو: 8 عدد
شکر: سه چهارم پیمانه
نشاسته ذرت: یک چهارم پیمانه
آب: یک پیمانه
زرده تخم مرغ: 6 عدد
آب لیموترش: یک دوم پیمانه
کره (ذوب شده): 2 قاشق سوپ خوری
بیسکویت: 170 گرم
برش های لیموترش: برای تزئین
طرز تهیه
1. شکر، نشاسته ذرت و آب را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا شکر و نشاسته ذرت در آب حل شوند.
2. زرده های تخم مرغ را در ظرفی جداگانه با همزن دستی بزنید. مقداری از مخلوط نشاسته را به زرده ها اضافه و مخلوط کنید. این مخلوط را به مواد روی حرارت اضافه و مخلوط کنید. این مخلوط حرا به مواد روی حرارت اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا مواد غلظت یابند.
3. آب لیموترش را اضافه کرده و حدود یک دقیقه یا بیشتر به پخت مواد ادامه دهید. ظرف را از روی حرارت بردارید و کره را به مواد اضافه و مخلوط کنید تا کاملا ذوب شود. مقداری از مواد را کف قالب بریزید و یک لایه بیسکویت قرار دهید. این کار را با بقیه مواد تکرار کنید. دسر را حداقل 2 ساعت در یخچال قرار دهید و سپس روی آن را با برش های لیموترش تزئین و سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه