آشپزي و شيريني پزي اشپزی با گوشت مرغ

طرز تهیه شیر پلوی تبریزی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه شیر پلوی تبریزی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

گلاب ۱/۳ پیمانه
آب پیاز به مقدار لازم
آب ۲ پیمانه
خلال پسته ۱ پیمانه
پیاز داغ ۱ پیمانه
فیله مرغ ۵۰۰ گرم
دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
کشمش پلویی ۱ پیمانه
نمک ۱ قاشق چای خوری
زعفران ۱ قاشق چای خوری
شیر ۴ پیمانه
کره ۲۰۰ گرم
برنج ۳.۵ پیمانه

طرز تهیه

1. فیله‌های مرغ را با نمک، زعفران و آب پیاز مزه‌دار می‌کنیم.

2. برنج دانه بلند را با آب جوش نیم ساعت قبل خیس می‌کنیم.

3. نیم لیتر آب و شیر را در قابلمه ریخته تا بجوشد.

4. آب برنج را خالی می‌کنیم و آن را داخل شیر می‌ریزیم نمک، زعفران و گلاب را هم اضافه می‌کنیم.

5. نیمی از شیر که تبخیر شد، کره را می‌ریزیم و می‌گذاریم بماند تا شیر کاملاً جذب برنج شود. ۳۵ دقیقه دم‌کنی می‌گذاریم تا بپزد.

6. کشمش را با کمی کره و دارچین با هم سرخ می‌کنیم.

7. فیله‌های مرغ مزه‌دار شده را سرخ کرده و بعد در کره تفت می‌دهیم.

8. برنج پخته شده را در ظرف مورد نظر ریخته و کشمش، پیاز داغ و خلال پسته را روی برنج می‌ریزیم و تزیین می‌کنیم، فیله‌های مرغ را هم روی برنج قرار می‌دهیم.
طرز تهیه شیر پلوی تبریزی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی