آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه از داخل این کیک «شکلات مذاب» بیرون می‌ریزد!

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه از داخل این کیک «شکلات مذاب» بیرون می‌ریزد! . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

کره: 150 گرم
شکلات نیمه تلخ: یک و یک سوم پیمانه
آرد: یک دوم پیمانه
پودر شکر: یک و یک دوم پیمانه
تخم مرغ: 3 عدد
زرده تخم مرغ: 3 عدد
اسانس وانیل: یک قاشق چای خوری
پودر قهوه فوری: یک دوم قاشق چای خوری (در صورت تمایل)
برگ نعناع: برای تزیین
بستنی وانیلی: برای سرو

طرز تهیه

1. کره و شکلات نیمه تلخ را به روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم) ذوب کنید و هم بزنید تا یکدست شوند.

2. آرد و پودر شکر را اضافه کرده و به خوبی مواد را مخلوط کنید.

3. تخم مرغ ها و زرده های تخم مرغ را اضافه و مخلوط کنید.

4. اسانس وانیل و پودر قهوه فوری را اضافه کنید.

5. مواد را به خوبی مخلوط کنید.

6. خمیر به دست آمده را در قالب کاپ کیک 6 حفره ای از قبل چرب شده و آرد پاشیده شده بریزید و به مدت 14 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 220 درجه سانتی گراد (425 درجه فارنهایت) قرار دهید تا کیک ها بپزند و قسمت میانی آنها کمی نرم و بلافاصله سرو کنید.

7. آنها را با برگ نعناع تازه، میوه های دلخواه و بستنی وانیلی تزیین کنید.

نکته: توجه داشته باشید که اگر کیک ها بیش از حد بپزند، قسمت میانی آنها به صورت شل و مذاب نخواهدبود.
دانلود اپلیکیشن برترین ها ویژه iOS
طرز تهیه از داخل این کیک «شکلات مذاب» بیرون می‌ریزد!

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی