آموزش طرز تهیه کیک نارگیلی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
کره (ذوب شده): یک و یک دوم پیمانه
شکر: یک دوم پیمانه
تخم مرغ: 4 عدد
ماست یونانی: یک پیمانه
بیکینگ پودر: یک دوم قاشق چای خوری
وانیل: یک قاشق چای خوری
آرد: یک و سه چهارم پیمانه
پودر نارگیل (برشته شده): یک پیمانه + 2 قاشق سوپ خوری برای تزیین
خامه فرم گرفته: یک و یک دوم پیمانه
پودر شکر: 3 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه
1. کره ذوب شده و شکر را آنقدر بزنید تا خامه ای و حجیم شوند.
2. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه و مخلوط کنید.
3. ماست یونانی، بیکینگ پودر و وانیل را اضافه و مخلوط کنید.
4. آرد و یک پیمانه پودر نارگیل برشته شده را با هم مخلوط کرده و سپس به مواد اضافه و مخلوط کنید.
5. خمیر را در قالب از قبل چرب شده بریزید و به مدت 60 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا کیک بپزد.
6. برای حصول اطمینان از پخت کیک، خلالی چوبی در آن فرو کنید، در صورتی که تمیز بیرون آید، یعنی کیک پخته است.
7. پس از این که کیک خنک شد، آن را از قالب جدا کنید.
8. خامه فرم گرفته و پودر شکر را با هم مخلوط کنید و روی کیک را با آن تزیین کنید و 2 قاشق پودر نارگیل برشته شده باقیمانده را روی آن بپاشید. سپس سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه