آموزش طرز تهیه تارت شیر، دسر خوشمزه آفریقایی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
تارت شیر یکی از دسرهای خوشمزه و معروف آفریقای جنوبی است که با یک لایه خمیر و خامه ای از شیر، شکر، تخم مرغ و آرد درست میشود. به روش های مختلفی می توان این دسر را درست کرد که در این مطلب یکی از روش های درست کردن تارت شیر آورده ایم.
مواد لازم
½ پیمانه کره آب شده
۱ پیمانه شکر سفید
۱ عدد تخم مرغ
۲ پیمانه آرد
۲ قاشق چای خوری بکینگ پودر
مقدار کمی نمک
۴ پیمانه شیر
۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل
۱ قاشق غذاخوری کره
۲ و ½ قاشق غذاخوری آرد
۲ و ½ قاشق غذاخوری نشاسته
½ پیمانه شکر سفید
۲ عدد تخم مرغ زده شده
½ قاشق چای خوری پودر دارچین
طرز تهیه
فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۷ درجه سانتیگراد) گرم کنید.
تمام مواد مورد نیاز را فراهم کنید.
نصف پیمانه کره و ۱ پیمانه شکر را داخل ظرفی ریخته و با همزن بزنید.
سپس تخم مرغ ها را به آن اضافه کرده و با همزن بزنید.
در ظرف دیگری ۲ پیمانه آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم ترکیب کنید.
سپس مواد خشک را به مواد مرطوب اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
خمیر را کف و کناره های قالب های تارت صاف کنید.
قالب ها را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه داخل فر که از قبل روشن کرده اید قرار دهید. تا زمانی که رنگ آن طلایی متمایل به قهوه ای شود.
شکر، وانیل، یک قاشق غذاخوری کره را داخل ظرف بزرگی با هم ترکیب کنید.
گاز را روشن کنید و روی شعله متوسط قرار دهید. زمانی که مواد شروع به جوشیدن کرد آن را از روی گاز بردارید.
در ظرف دیگری ۲ و ½ قاشق غذاخوری آرد، نشاسته و ½ پیمانه شکر را با هم ترکیب کنید.
سپس دو عدد تخم مرغ زده شده را به آن اضافه کنید.
مواد را هم بزنید تا مواد نرمی به دست بیاید.
سپس آن را به مخلوط شیر اضافه کنید.
دوباره ظرف را روی گاز قرار دهید تا بجوشد و به مدت ۵ دقیقه آن را مدام هم بزنید.
سپس مخلوط آماده شده را روی خمیری که کف قالب پخته اید بریزید.
در نهایت آن را داخل یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه