آموزش طرز تهیه چیکن لقمه پنیری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
فیله مرغ: 2 عدد
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
پاپریکا: دو ق چ
پودر سوخاری: یک پیمانه
پودر نارگیل: یک دوم پیمانه
تخم مرغ (کمی زده شده): 2 عدد
طرز تهیه
1. فیله های مرغ را به ابعاد کوچک برش دهید، روی آنها نمک، فلفل سیاه و پاپریکا بپاشید. پودر سوخاری و پودر نارگیل را با هم مخلوط کنید.
2. تکه های مرغ را ابتدا در تخم مرغ کمی زده شده فرو کنید و سپس در مخلوط پودر نان و پودر نارگیل بغلتانید و در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید.
3. آنها را حدود 15 الی 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد (400 درجه فارنهایت) قرار دهید و هر از گاهی آنها را برگردانید تا طلایی و برشته شوند.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه