آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه شیرینی پسته ای

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه شیرینی پسته ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

کره: 220 گرم
پودر شکر: 120 گرم
آرد: 200 گرم
آرد برنج: 2 ق چ
آرد ذرت: 3 ق چ
پودر پسته: 50 گرم
مغز پسته: 70 گرم
پودر قند: برای تزیین

طرز تهیه

1. فر را 15 دقیقه قبل از شروع به پخت شیرینی روی دمای 150 درجه سانتی گراد گرم کنید. کره و پودر شکر را بزنید، بعد مخلوط آردها و پودر پسته را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مواد خمیر شوند.

2. یک قاشق سوپ خوری از خمیر را برداشته، فرم بدهید و یک عدد مغز پسته را روی آن قرار داده و با فاصله آنها را داخل سینی که با کاغذ پوشانده اید قرار داده و در فر به مدت 25 دقیقه بپزید. 5 دقیقه بعد از پخت شیرینی ها را از سینی جدا کرده و بعد از سردشدن با پودر قند تزیین کنید.
طرز تهیه شیرینی پسته ای

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی