آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه شیرینی آلمانی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه شیرینی آلمانی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

روغن صاف: 150 گرم
پودر شکر: 80 گرم
تخم مرغ: یک عدد
وانیل: یک هشتم ق چ
شربت غلیظ: 15 میلی لیتر
آرد: 300 گرم
پودر شکر: به میزان لازم
مارمالاد: به میزان لازم

طرز تهیه

1. روغن، پودر شکر، تخم مرغ و وانیل را با همزن برقی به مدت یک دقیقه بزنید. شربت و آرد را اضافه کرده، با دست مخلوط کنید.

2. در صورت چسبناک بودن، خمیر را داخل کیسه پلاستیکی بگذارید و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید.

3. خمیر را بین دو روق کاغذ روغنی به ضخامت 2-3 میلی متر باز کنید و با شکل های دلخواه قالب بزنید. وسط نیمی از شیرینی ها را با قالب کوچکتر درآورید و در سینی چرب نشده بچینید.

4. سینی را در فر 180 درجه سانتی گراد به مدت 12-15 دقیقه قرار دهید تا بپزد. سپس به دلخواه شیرینی ها را تزیین کنید.
طرز تهیه شیرینی آلمانی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی