آموزش طرز تهیه زینگر برگر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
هر چقدر هم که در مورد چاقکننده یا مضر بودن غذاهای آماده بگوییم، بعید است که بتوانیم شما را از خوردنشان منصرف کنیم. چه بخواهیم و چه نه، باید بپذیریم که فستفودها خوشمزه و دوست داشتنی هستند و به جای حذفشان از سبد غذاییمان، بهتر است راهی را برای سالمتر آماده کردنشان پیدا کنیم. ما در این مطلب، طرز تهیه زینگر برگر خانگی را به شما آموزش میدهیم. فست فود محبوبی که میتوانید آن را در خانه با گوشت خالص و مرغ تازه آماده کنید و نگران مضر بودنش هم نباشید.
مواد لازم:
فیله مرغ: 1 عدد
نمک، فلفل سیاه: مقداری
پودر سوخاری: 1 قاشق غذا خوری
آرد ذرت یا گندم: نصف قاشق غذاخوری
پودر سوخاری پرک (درشت): دو قاشق غذاخوری
تخممرغ: 1عدد
بکنیگ پودر: 1 قاشق چایخوری
مایونز: 1 قاشق مرباخوری
سس خردل: 1 قاشق مرباخوری
همبرگر خانگی: 1 عدد (طرز تهیه همبرگر خانگی)
نان همبرگر: 1 عدد
پیاز حلقه شده: 1 عدد کوچک
گوجه: 1 عدد کوچک
کاهو: 1 برگ
پنیر گودا: 1 ورقه (خرید پنیر گودا
طرز تهیه
همبرگر را از روی دستور گفته شده آماده کنید و کنار بگذارید.
فیله مرغ را کمی به آرامی بکوبید، سپس روی آن نمک و پودر فلفل بریزید.
تخممرغ را در ظرفی هم بزنید. در بشقاب دیگر ترکیب آرد ذرت، بکینگ پودر و پودر سوخاری ریز را مخلوط کنید و پودر سوخاری درشت را در بشقاب دیگری قرار دهید.
فیله مرغ را یکبار در تخم مرغ فرو ببرید، سپس در پودر سوخاری ریز بچرخانید، دوباره در تخم مرغ فرو ببرید و در پودر سوخاری درشت بچرخانید. به شکلی که دور تا دور آن پودر سوخاری درشت بچسبد.
روغن را در تابهای داغ کنید و روی دمای زیاد، فیله را در تابه بیندازید. وقتی که پودر سوخاری خودش را گرفت، حرارت اجاق را کمتر کنید.
نان را از وسط باز کنید و ترکیب مایونز و سس خردل را کف نان بمالید. سپس برگر را قرار دهید، بعد از آن ورقه پنیر و سپس فیله مرغ را بگذارید. روی این مواد حلقههای پیاز، گوجه و برگ کاهو را بچینید.
طرز تهیه زینگر برگر را در این مطلب به شما آموزش دادیم. میتوانید به جای نان همبرگر، آن را در نان ساندویچی سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه