آموزش طرز تهیه پلوی بلغور گندم و اسفناج . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
بلغور گندم: 2 پیمانه
برگ اسفناج (ریز خرد شده): 250 گرم
پیازچه (ریز خرد شده): 8 عدد
آب: 4 پیمانه
روغن زیتون: 4 قاشق سوپ خوری
نمک: یک قاشق چای خوری
طرز تهیه
1. بلغور گندم از قبل در آب خیس خورده را در چهار پیمانه آب بپزید تا نرم شود.
2. سپس پیازچه و برگ اسفناج ریز خرد شده را اضافه کنید و نمک بزنید و اجازه دهید آب آن کاملا کشیده شود.
3. سپس روغن زیتون را اضافه و مخلوط کنید. ظرف را از روی حرارت بردارید و پس از گذشت 10 دقیقه پلو را سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه