آموزش طرز تهیه دیپ لوبیا سفید و بادمجان . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
۱ عدد بادمجان متوسط
۱ عدد فلفل دلمه ای قرمز
۶ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ قوطی کنسرو لوبیا سفید
۲ حبه سیر
یک سوم پیمانه جعفری
۳ قاشق غذاخوری آب لیموترش
نصف قاشق چایخوری نمک
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
نصف قاشق چایخوری پرک فلفل قرمز
طرز تهیه
فر را با دمای ۲۳۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
بادمجان و فلفل دلمه ای را ریز خرد کرده و آن ها را درون سینی فر بچینید.
روی آن ها روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه بریزید.
سبزیجات را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه درون فر کباب کنید تا کاملا طلایی شوند.
سبزیجات پخته شده را به همراه لوبیا، سیر، جعفری، آب لیموترش و ادویه درون غذاساز بریزید. آن ها را تا زمانی هم بزنید که کاملا نرم و یکدست شوند.
مخلوط به دست آمده را درون کاسه ریخته و به همراه سبزیجات خرد شده، کراکر یا نان پیتا سرو کنید.
این دیپ را می توانید درون ظرف در بسته به مدت حداکثر ۴ روز در یخچال نگهداری کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه