آموزش طرز تهیه كاپ كیك حلوایی و گردو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
كدو حلوایی/ یك چهارم یك عدد
تخممرغ/ 4عدد
مغز گردو/ یك و نیم فنجان
مغز بادم خام/ یك فنجان
دارچین/ یك ق.چ
شیر/ یك لیوان
كره/ 100گرم
شكر/ یك فنجان
آرد سفید/ دو ق.غ
طرز تهیه
مقدار مناسب كدو حلوایی را جدا كرده، بشویید و پوست بكنید.
سپس آن را خرد كنید. كدو حلوایی را چرخ كنید. گردوها را مغز كرده، بشویید و بگذارید آب آن برود و سپس آن را یكبار دیگر همراه با كدو حلوایی چرخ كنید.
تخممرغها را داخل ظرفی دیگر شكسته و آن را با همزن، هم بزنید تا خوب پف كند. تخممرغها را با چرخ كرده مغز گردو و كدو حلوایی مخلوط كنید. خوب هم بزنید تا مواد مخلوط شوند.
كره را داخل ظرف فلزی بگذارید. سپس آن را داخل قابلمهای كه آب آن در حال جوش است، بگذارید تا كره آب شود. سپس شكر را بهتدریج اضافه كنید تا با كره مخلوط شود.
هم بزنید تا كره و شكر مخلوط شوند. سپس شیر و دارچین را هم اضافه كنید. آرام هم بزنید تا شكر كاملا در كره، شیر و دارچین حل شود. سپس این مایع را به مخلوط كدو حلوایی و گردو اضافه كنید. هم بزنید تا مواد با هم كاملا مخلوط شوند. سپس داخل خانههای هر قالب، آرد سفید بریزید.
به مقدار لازم از مایه آماده شده داخل هر خانه بریزید. سپس فر را روی حرارت 180درجه سانتیگراد گرم كنید. قالب را داخل آن بگذارید. نیم ساعت بعد، كیكها آماده شدهاند.
در فاصله آماده شدن كیك، بادامهای خام را داخل آب گرم بریزید.
وقتی پوست از گوشت جدا شد، آن را آبكش كرده، بشویید و بگذارید آب آن برود. سپس بادامها را بكوبید تا كمی خرد شوند. بعد از آماده شدن كیكها و بیرون آوردن آنها از فر، روی كیكها را با بادام تزئین كنید.
نکات
نكته یك: وقتی داخل چند عدد از كیكها، چاقو زدید و مایه به چاقو نچسبید، یعنی اینكه كیكها پختهاند. میتوانید در فر را باز كرده و مقداری از بادامهای خرد شده را روی كیكها بریزید. سپس با حرارت بالای فر، روی كیكها حرارت بدهید تا بادامها كمی قهوهای شوند.
نكته دو: میزان شكر اضافه كرده البته با رعایت نسبت با سایر مواد، بستگی به ذائقه شما برای شیرین شدن كیكها دارد.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه