آموزش طرز تهیه پیتزای اسپاگتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
اسپاگتی: 220 گرم
تخم مرغ: یک عدد
نمک: یک چهارم ق چ
پودر سیر: یک چهارم ق س
فلفل سیاه: به مقدار لازم
پنیر ماتزرلا (رنده شده): 2 پیمانه
شیر: یک چهارم پیمانه
ارگانوی خشک: یک ق چ
برگ ریحان خشک: یک چهارم ق چ
پودر آویشن: یک چهارم ق چ
گوجه فرنگی (پوره شده): 450 گرم
روغن زیتون: به مقدار لازم
سوسیس (خرد شده): 150 گرم
طرز تهیه
1. تخم مرغ، نمک، پودر سیر، فلفل سیاه و یک پیمانه پنیر ماتزرلای رنده شده را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.
2. شیر، ارگانوی خشک، برگ ریحان خشک، پودر آویشن و گوجه فرنگی پوره شده را اضافه و مخلوط کنید.
3. ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
4. اسپاگتی را به مدت 12 دقیقه در مقداری آب، نمک و یک قاشق چای خوری روغن زیتون بپزید تا کمی نرم شود.
5. اسپاگتی پخته را به مواد اضافه و مخلوط کنید.
6. مواد را در ظرف فر از قبل چرب شده بریزید.
7. بقیه پنیر ماتزرلا را روی مواد پخش کنید، برش های سوسیس را روی آنها بچینید
8. به مدت 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 220 درجه سانتی گراد (450 درجه فارنهایت) قرار دهید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه