آموزش طرز تهیه ساندویچ بستنی آناناسی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
خامه: دو و یک دوم پیمانه
اسانس نارگیل: یک چهارم قاشق چای خوری
شیر عسلی: یک پیمانه
آناناس (خرد شده): یک پیمانه
شکلات سفید (ذوب شده): یک پیمانه
کمپوت آناناس: 8 برش
پودر نارگیل (برشته شده): یک پیمانه
گیلاس: برای تزئین
طرز تهیه
خامه، اسانس نارگیل، شیر عسلی و آناناس خرد شده را در مخلوط کن با هم به خوبی مخلوط کنید تا صاف و یکدست شوند. این مخلوط را درون ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با سلفون بپوشانید و حدود 6 ساعت در فریزر قرار دهید تا یخ بزند.
چهار برش آناناس را در ظرف تختی قرار دهید. مخلوط آناناس یخ زده را از فریزر خارج کرده و با کمک اسکوپ بستنی آن را تراشیده و روی برش های آناناس بگذارید. بقیه برش های آناناس را به صورت ساندویچ روی آنها قرار داده و کمی فشار دهید و به مدت 30 دقیقه فریز کنید. پس از گذشت این زمان آنها را تا نیمه در شکلات سفید ذوب شده فرو کنید و سپس در پودر نارگیل برشته شده بغلتانید. روی آنها گیلاس قرار دهید و سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه