آموزش طرز تهیه پیده سبزیجات را رژیم دارها بخورند! . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
آرد: 450 گرم
شکر: یک ق چ
نمک: یک ق چ
آب: دو و یک دوم پیمانه
خمیر مایه: یک ق چ
مواد لازم میانی
روغن زیتون: 2 الی 3 ق س
پیاز: 2 عدد
هویج: 2 عدد
کدو سبز: 2 عدد
فلفل قرمز: 2 عدد
فلفل سبز: 2 عدد
قارچ: 250 گرم
کنسرو ذرت: 100 گرم
سویاسس: 3 ق س
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
طرز تهیه
1. ابتدا برای تهیه خمیر، آرد را در ظرف مناسبی بریزید.
2. شکر و نمک را به آن اضافه و مخلوط کنید.
3. خمیرمایه را در آب حل کرده و به مواد اضافه و مخلوط کنید.
4. خمیر را به خوبی ورز دهید تا صاف و یکدست شود.
5. روی خمیر را با پارچه ای تمیز و مرطوب بپوشانید و به مدت 45 دقیقه در مجاورت دمای محیط قرار دهید تا ور آید.
طرز تهیه مواد میانی:
1. سبزیجات را به ابعاد کوچک برش دهید.
2. روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید.
3. سبزیجات خرد شده را در آن تفت دهید تا نرم شوند.
4. ذرت، سویا سس، فلفل سیاه و فلفل قرمز پودر شده را اضافه و مخلوط کنید.
5.پس از گذشت چند دقیقه ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مواد خنک شوند.
6. خمیر را به پنج قسمت کرده و هر یک را رول کنید.
7. هر گلوله خمیر را روی سطح کار به شکل مستطیلی به طول 30 الی 35 سانت و عرض 8 الی 10 سانت پهن کنید.
8. مقداری از مخلوط سبزیجات تفت داده شده را وسط خمیر پخش کنید. دو انتهای خمیر (عرض خمیر) را روی هم قرار داده و ببندید (به شکل پیده). این کار را با بقیه خمیرها تکرار کنید.
9. پیده ها را به سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی انتقال داده و به مدت 10 الی 12 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 220 درجه سانتی گراد (450 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند.
10.سپس آنها را برش داده و سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه