آموزش طرز تهیه سالاد سیب زمینی خامه ای کلاسیک . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
سیب زمینی سیب زمینی 1 کیلو و 300 گرم
نمک (برای پختن سیب زمینی ها) 1 ق س
تخم مرغ تخم مرغ 4 عدد
پیاز (قرمز/ نگینی شده) پیاز 3/4 پیمانه
ساقه کرفس (خرد شده) 1 پیمانه
خیار شور (خرد شده) 2/3 پیمانه
جعفری تازه (اختیاری) 1 ق س
مواد لازم برای سس :
سس مایونز (کم چرب) 2/3 پیمانه
خامه ترش (ساورکریم) 2/3 پیمانه
سرکه سیب 1 و نیم ق س
سس خردل 1 ق س
فلفل سیاه (یا بیشتر بنا بر سلیقه) 1/2 ق چ
پودر دانه کرفس 1 /2 ق چ
شیر شیر 3 ق س
طرز تهیه
1- ابتدا سیب زمینی ها را به همراه 1 ق نمک که در مواد لازم ذکر شده است پخته بعداز اینکه کمی خنک شد پوست کنده و سلفون کشیده نیم ساعت در یخچال میکذاریم تا کاملا خنک شود به دلیل راحتتر برش خوردن سیب زمینی ها این کارو انجام می دهیم.
2تخم مرغ ها را هم آبپز میکنیم. سپس بصورت نگینی خرد میکنیم.
3-در این فاصله که سیب زمینی ها در حال خنک شدن هستند سس را آماده میکنیم
4-همه مواد لازم برای تهیه سس( مایونز+سس خردل+ خامه ترش+ نمک+ پودرتخم کرفس+سرکه سیب+ شیر+فلفل) با هم مخلوط میکنیم
5-سیب زمینی های خنک شده را به صورت مکعبی در اندازهای 2 الی 3 سانتی خرد میکنیم
6-پیاز هم بصورت نگینی ریز خرد میکنیم
7-ساقه کرفس هم بصورتی که در تصویر میبینیم خرد میشه و خیار شور هم همینطور
8-همه مواد که خرد شد باهم مخلوط میشه و سس را هم اضافه میکنیم. ودر انتها جعفری خرد شده نموده به آرامی کمی هم می زنیم.
9-به مدت یک ساعت در یخچال گذاشته تا سس کاملا جذب مواد شود و طعم ها باهم ترکیب شوند.
نکته
1-این سالاد بعنوان پیش غذا یا یک شام کامل مناسب می باشد
2-جایگیزین خامه ترش (ساور کریم): ماست خامه ای می باشد
3-خانم های باردارپودر تخم کرفس را از سس حتما حذف کنند.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه