آموزش طرز تهیه كوكوی قارچ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
• ۲۰۰ گرم قارچ
• ۶ عدد تخم مرغ
• ۲ قاشق غذاخوری جعفری ساطوری شده
• ۲ قاشق غذاخوری كره
• روغن
• نمك و فلفل سیاه
طرز تهیه
1. ابتدا قارچ ها را خوب بشویید و به همراه نصف كره و یك قاشق آبلیمو به مدت ۵ دقیقه روی حرارت كم اجاق تفت دهید. سپس جعفری خرد شده، نمك و فلفل را به آن بیفزایید.
2. در کاسه ای دیگر تخم مرغ ها را بشكنید و هم بزنید.
3. روغن و کره را در تابه گرم کنید. مایه کوکو را درون آن بریزید و به محض سرخ شدن یك طرف كوكو، بلافاصله آن را برمی گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه