آموزش طرز تهیه کاپ کیک کاپوچینو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
شکر (بسیار نرم) 1 پیمانه
آرد سلف ریزینگ 1/2 و 1 پیمانه
تخم مرغ تخم مرغ 3 عدد
شیر شیر 1/4 پیمانه
کره (به دمای اتاق رسیده) 150 گرم
عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری
قهوه اسپرسو 60 ml
پودر کاکائو تیره 1 قاشق غذاخوری
مواد لازم جهت تهیه باتر کریم و..:
ویفر شکلاتی با روکش قهوه برای تزئین
کره (به دمای اتاق رسیده) 100 گرم
آیسینگ شوگر (مخلوط یک پیمانه شکرو یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت رو با هم آسیاب کنید ) 2 پیمانه
شیر شیر 3 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو برای تزئین
مواد لازم جهت تهیه شربت اسپرسو :
قهوه اسپرسو 90 ml
شکر 1/4 پیمانه
طرز تهیه
1. فر رو با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید
2. 12 عدد کپسول کاپ کیک را در قالب ها بچینید
3. در یک کاسه کره را برای دقایقی بزنید تا شروع به کم رنگ شدن کند
4. شکر و تخم مرغ ها را اضافه کنید ( هر تخم مرغ 1 دقیقه ) هم بزنید تا نرم و پفکی شود
5. سپس آرد ، اسپرسو ، شیر ، وانیل و کاکائو را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم حسابی مخلوط شوند
6. 3/4 از فضای کپسولها را با این ترکیب پر نمایید و درون فر قرار دهید
7. به مدت 20 تا 25 دقیقه زمان دهید بپزد تاوقتی که روی آنها پف کند و بالا بیاید
طرز تهیه شربت اسپرسو:
تا وقتی که کاپ کیک ها پخته می شوند در یک ظرف کوچک اسپرسو و شکر را مخلوط کنید روی شعله قرار دهید تا جوش بیاید به مدت 5 تا 10 دقیقه روی شعله ملایم این مخلوط را قرار دهید بدون آنکه هم بزنید تا غلظتی مثل شربت پیدا کند مراقب باشید خیلی طول نکشد که به تافی تبدیل خواهد شد
همین که کاپ کیک ها را از فر خارج کردید چندین بار و به آرامی با چنگال روی آنها حفره ایجاد کنید و با قاشق شربت اسپرسو راروی آنها بریزید اینکار باعث خواهد شد شربت به آهستگی به عمق کاپ کیک ها نفوذ پیدا کند
اجازه بدید کیک ها خنک شوند
طرز تهیه باتر کریم وانیلی:
کره و آیسینگ شوگر را بزنید تا کمی مخلوط شوند وانیل را اضافه کنید سپس به آرامی شیر را ، آنها را هم بزنید تا به بافت دلخواهتان برسید
در انتها آهسته باتر کریم را روی کیک ها قرار دهید آهسته مقداری کاکائو روی آنها بپاشید با ویفر های شکلاتی یا هر شکلات دیگری که انتخاب کردید آنها را تزئین نمایید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه