آموزش طرز تهیه پاستا با تن ماهی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
کره ۲ قاشق غذاخوری
پاستا ۲۳۰ گرم
آب مرغ یک و سه چهارم پیمانه
موسیر ۴ عدد
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
مارچوبه ۴۵۰ گرم
منداب ۱۵۰ گرم
پنیر پارمزان ۱/۲ پیمانه
رنده پوست لیمو ۱/۲ قاشق چای خوری
آبلیمو ۴ قاشق چای خوری
تن ماهی ۳۰۰ گرم
روغن زیتون به میزان لازم
طرز تهیه
1. در قابلمه ای، کره رو با پاستا، آب مرغ، ۲ پیمانه آب و موسیر ترکیب کنید. به اون ها کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و بجوشونید.
2. حرارت رو روی متوسط به بالا تنظیم کنید و در حالی که مواد رو مدام هم می زنید برای ۵ دقیقه یا تا زمانی که پاستا زیر دندان بیاد، بپزید.
3. مارچوبهها رو اضافه کنید و برای ۱ تا ۲ دقیقه دیگه بپزید. منداب، پنیر پارمزان رنده شده و رنده پوست لیمو رو اضافه کنید.
4. تن ماهی و آبلیمو رو هم با سایر مواد ترکیب کنید. غذا رو فورا سرو کنید. برای سرو مقداری روغن زیتون، رنده پنیر پارمزان و فلفل سیاه روی پاستا بریزید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه