آشپزي و شيريني پزي اشپزی با گوشت مرغ

طرز تهیه رپ مرغ تند

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه رپ مرغ تند . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

سینه مرغ/ 500گرم
پیاز/ چهار عدد بزرگ
سیر/ یك گل
زنجبیل تازه رنده شده/ یك ق.چ
سبزی معطر شامل، نعناع و ریحان خرد شده/ مجموعا یك ونیم فنجان
رب گوجه‌فرنگی/ 2ق.غ
فلفل قرمز آسیاب شده/ یك سوم ق.چ
فلفل سیاه آسیاب شده/ یك سوم ق.چ
نمك/ به میزان لازم
نان ویژه رپ/ به مقدار لازم
روغن كانولا/ 2ق.غ
آب/ 2لیوان

طرز تهیه

سینه مرغ را پاك كنید. بشویید و بگذارید آب آن برود. سپس مرغ‌ها را تكه كنید.
پیازها را پوست بكنید. دو عدد از آنها را خیلی ریز خرد كنید. سه عدد دیگر را به شكل هلالی خرد كنید. سیر را پاك كرده، بشویید و ریز خرد كنید.
زنجبیل را پاك كرده، بشویید و سپس آن را رنده كنید. سبزی را پاك كرده، خیس كرده و بعد از كمی بشویید. بگذارید آب آن برود. سپس درشت خرد كنید.
مرغ را با یكی از پیازهایی كه خرد كرده‌اید، همراه با كمی نمك بپزید.
روغن را داخل ماهیتابه بریزید. پیازها را اضافه كنید و تفت بدهید تا خامی آن برود. سپس سیر را اضافه كنید. بعد از كمی كه خامی سیر نیز رفت، فلفل‌های آسیاب شده، رب گوجه‌فرنگی و زنجبیل رنده شده را اضافه كنید. تفت بدهید و بعد دو لیوان آب اضافه كنید. بعد از اینكه كمی جوشید، تكه‌های سینه مرغ پخته شده را داخل آن بریزید. زیر شعله را كم كنید تا تكه‌های مرغ با مواد داخل ماهیتابه مزه‌دار شوند. بعد از غلیظ شدن رب و پختن كامل مرغ‌ها، آنها را از داخل ماهیتابه درآورید. داخل هر نان كمی از سینه مرغ، سبزی تازه خرد شده و پیاز خرد شده بریزید. ساندویچ را بپیچید.
طرز تهیه رپ مرغ تند

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی