آموزش طرز تهیه رپ سالمون و تخممرغ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
ماهی سالمون/ 12تكه
تخممرغ/ 6عدد
اسفناج سالادی/ یك بسته 200گرمی
پیاز/ یك عدد
لیموترش تازه/ 5عدد
نان ساندویچ/ به مقدار لازم
نمك و فلفل / به میزان دلخواه
روغن كانولا/ 2ق.غ
مواد لازم سس
مایونز بدون چربی/ 200گرم
خردل/ 6ق. غ
پیاز قرمز/ یك عدد بزرگ
طرز تهیه
ماهی را بشویید. سپس آن را تكه كنید. بعد از اینكه ماهی را آماده كردید، بگذارید آب آن برود.
آب لیموترش را بگیرید. پیاز را پوست كنده، بشویید و حلقه كنید. آب لیموترش را با نمك، فلفل و پیاز حلقه شده مخلوط كرده و تكههای ماهی را داخل آن بخوابانید.
در این فاصله، اسفناج را پاك كرده، خیس كنید و بعد از سه دقیقه بشویید. بگذارید آب آن برود.
ماهیها را از ظرفی كه آنها را برای مزهدار كردن گذاشتهبودید، درآورید. كف ماهیتابه روغن بریزید. ماهیها را داخل آن بخوابانید. زیرشعله را كم كنید تا بخارپز شوند.
تخممرغها را آب پز كنید.
تا فاصله آماده شدن ماهی و تخممرغ، پیاز قرمز را پوست كنده، بشویید و رنده كنید. سپس آن را با مایونز و خردل مخلوط كنید.
بعد از آماده شدن ماهی و تخممرغ، آنها را به شكل دلخواه خرد كنید. اما ترجیح بر این است كه تكههای ماهی و تخممرغ هر دو بزرگ باشند. داخل هر نان، ابتدا برگ اسفناج بگذارید. سپس روی آن تكههای ماهی و تخممرغ را قرار دهید. سس را اضافه كرده و نان را بپیچید. غذا حاضر است.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه