آموزش طرز تهیه کیک بستنی ادویهدار . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
برای این دستور میتونید از بستنی وانیلی استفاده کنید و اون رو با بستنی با طعم مورد نظرتون (مثلا بستنی انبه)، مربا و یا میوه دلخواهتون مزهدار کنید. همینطور میتونید ادویهها رو از کیک حذف کنید. با این مقدار مواد ۱۲ عدد کیک بستنی کوچک خواهید داشت.
مواد لازم:
کره ۱۱۰ گرم
آرد ۳/۴ پیمانه
پودر دارچین ۱/۴ قاشق چای خوری
پودر زنجبیل ۱/۴ قاشق چای خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
شکر۳/۴ پیمانه
عسل ۱ قاشق غذاخوری
رنده پوست لیمو ۱ قاشق چای خوری
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۲ عدد بزرگ
بستنی ۱ لیتر
آماده کردن مواد برای تهیه کیک بستنی ادویهدار:
1. بستنی رو هم بزنید تا نرم بشه. می تونید از بستنی با طعم دلخواهتون استفاده کنید و یا بستنی وانیلی رو با بستنی با طعمهای دیگه، مربا و یا هر میوهای که دوست دارید ترکیب کنید.
2. باید کیک بستنی رو حداقل برای ۸ ساعت در فریزر بذارید تا سفت بشه.
طرز تهیه
1. از قبل فر رو با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی فر ۲۵ در ۳۸ سانتیمتری رو با کره چرب کنید و در اون کاغذ روغنی پهن کنید. کاغذ روغنی رو هم چرب کنید.
2. در کاسهای آرد، پودر دارچین، پودر زنجبیل و نمک رو با هم ترکیب کنید. در کاسه دیگه، کره، شکر، عسل، رنده پوست و آب لیمو و تخممرغها رو با هم ترکیب کنید و هم بزنید.
3. حالا مواد خشک رو به مواد تر اضافه کنید و تا یکدست بشن، خوب با هم ترکیب کنید. خمیر رو یکدست در سینی آماده شده بریزید. کیک رو برای حدود ۱۲ تا ۱۴ دقیقه تا خشک بشه و از دیوارههای سینی فاصله بگیره، بپزید.
4.بذارید تا کیک در سینی برای ۵ دقیقه خنک بشه، بعد با چاقو کیک رو از دیوارههای سینی جدا کنید و اون رو برگردونید. کاغذ روغنی رو جدا کنید و بذارید کیک روی توری کاملا خنک بشه.
5. کیک رو روی سطح کار بذارید و از میان نصف کنید تا دو لایه کیک داشته باشید. لایه بالایی رو کنار بذارید. بستنی نرم شده رو روی لایه ی پایینی کیک بمالید. پهنای لایه بستنی باید حدود دو و نیم سانتیمتر باشه. لایه دیگه کیک رو روی بستنی بذارید.
6. کیک بستنی رو در کیسه پلاستیکی بپیچید و حداقل برای ۸ ساعت در فریزر بذارید. اون رو به شکل قطعات ۳ در ۷ سانتی متری برش بزنید و فورا سرو کنید و یا تا ۱ هفته در فریزر نگه دارید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه