آشپزي و شيريني پزي دسر

طرز تهیه دسر سمیفردو عسلی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه دسر سمیفردو عسلی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
دسر سمیفردو عسلی یه دسر نیمه یخ‌زده ایتالیایی هست که معمولا اون رو از ترکیب تخم‌مرغ، شکر و خامه تهیه می‌کنن. در اینجا اون رو با اضافه کردن عسل مزه‌دار می‌کنیم.

مواد لازم:

تخم مرغ ۱ عدد بزرگ
زرده تخم مرغ ۴ عدد بزرگ
عسل ۱/۳ پیمانه
خامه یک و یک چهارم پیمانه
بادام زمینی ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

در یک قالب نان (۹۰۰ گرمی یا ۱ لیتری) سلفون پهن کنید.
در کاسه‌ای روی بخار آب جوش در حال قل زدن، تخم‌مرغ و زرده‌های تخم‌مرغ رو با عسل بزنید تا ترکیب کمرنگ و غلیظ بشه.
خامه رو بزنید تا فرم بگیره و بعد به آرومی به ترکیب تخم‌مرغ و عسل اضافه کنید.
خمیر رو در قالب آماده شده بریزید و روی اون رو با سلفون بپوشونید. اون رو برای ۲ تا ۳ ساعت در فریزیر بذارید.
وقتی دسر آماده شد، اون رو در دیس یا بشقابی با سایز مناسب برگردونید. مقداری عسل روی دسر بریزید، با بادام زمینی برشته شده تزیین کنید و فورا سرو کنید.
طرز تهیه دسر سمیفردو عسلی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی