آموزش طرز تهیه چیزکیک توت فرنگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
لایه اول:
100 گرم بیسکوییت ساقه طلایی
100 گرم پودر کاکائو
90 گرم کره نرم، هم دمای اتاق
–
لایه پنیری:
500 گرم پنیر ماسکارپونه
330 گرم ماست یونانی
400-450 گرم توت فرنگی شسته شده و بدون برگ، خرد شه
7 قاشق چایخوری پودر ژلاتین
160 گرم شکر
وانیل
3 قاشق غذاخوری آب لیمو
–
لایه پوره توت فرنگی:
350-400 گرم توت فرنگی شسته شده و بدون برگ
4 قاشق چایخوری پودر ژلاتین
2-3 قاشق غذاخوری شکر یا کمتر
–
200-250 گرم خامه قنادی و توت فرنگی برای تزیین
طرز تهیه
–
برای لایه اول، بیسکوییت ها و پودر کاکائو رو داخل مخلوط کن، پودر کنین و بعد داخل کاسه بریزین و کره رو اضافه کنید و مخلوط کنین. بعد کف قالب 22-23 سانتیمتری که کاغذ روغنی گذاشتین، بریزین و یکنواخت فشار بدین.
برای قسمت پنیری، پودر ژلاتین رو داخل 1/3 پیمانه آب سرد بریزین و بصورت بن ماری حل کنین و بزارین سرد شه.سپس در یک کاسه بزرگ، پنیر، ماست، وانیل و شکر رو با سرعت متوسط همزن بزنین تا کاملا مخلوط شن،سپس 150 گرم از توت فرنگی هارو پوره کنین و بهمراه آب لیمو اضافه کنید و با لیسک زیرو رو کنین. بعد 1-2 قاشق غذاخوری از مخلوط رو داخل ژلاتین بریزین و مخلوط کنین سپس اینو داخل مخلوط برگردونین و با لیسک زیرو رو کنین. اگه مخلوط شله بزارین یخچال تا کمی غلیظ شه، بعد بقیه توت فرنگی های خرد شده رو اضافه کنید و با لیسک زیرو رو کنین و روی لایه اول بریزین و 1-2 ساعت بزارین یخچال.
برای لایه پوره توت فرنگی، پودر ژلاتین رو داخل مقداری آب بصورت بن ماری حل کنید و بزارین تا سرد شه.بعد توت فرنگی های پوره شده و بقیه موادو مخلوط کنین و روی قسمت پنیری بریزین و چند ساعت بزارین یخچال
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه