آموزش طرز تهیه دسر بیسکوییتی طالبی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
یک بسته بزرگ، بیسکوییت پتی بور
طالبی
–
کرم دیپلمات:
450 گرم شیر
4 زرده تخم مرغ متوسط
60 گرم نشاسته ذرت
120 گرم شکر
پوست 1 لیمو رنده شده یا وانیل
220-250 گرم خامه فرم گرفته
–
برای خیس کردن بیسکوییت ها:
حدود 150 میلی لیتر شیر
1 قاشق غذاخوری شکر(کم یا زیادتر)
آب طالبی (اختیاری)
طرز تهیه
برای کرم، شیر رو گرم کنین، داغ نه، زرده هارو با شکر خوب بزنین، نشاسته و پوست لیمو یا وانیل رو اضافه کنید و مخلوط کنین، بعد مقداری از شیر گرم رو بهش اضافه کنین و هم بزنین، بعد اینو داخل شیر گرم بریزین و مدام هم بزنین تا غلیظ شه.بعد روش سلفون بزارین و بزارین یخچال، بعد دربیارین و هم بزنین و خامه رو کم کم اضافه کنین و لیسک زیرو رو کنین.
یک قالب 22-24 سانتیمتری کمربندی نیاز دارین.یک لایه بیسکوییت که کمی خیس کردین رو ته قالب بچینین، زیاد خیس نشه اصلا.بعد یک لایه نازک کرم بدین و یکنواخت کنید و روی اونم مقداری طالبی ریز خرد شده بریزین و بعد یک لایه دیگه بیسکوییت کمی خیس شده بچینین.
اینطوری ادامه بدین.در آخر باید یک لایه نازک کرم باشه که روی اونم طالبی هارو که نازک اسلایس کردین رو میچینین.
4 ساعت بزارین یخچال. هرچه بیشتر بمونه بهتر.
نکته: اگه دوس دارین یکم سفت تر باشه، کرم،کرم رو درست کردنی 2-3 گرم ورق ژلاتین یا پودر ژلاتین که در آب حل کردین رو اضافه کنید و مخلوط کنین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه