آموزش طرز تهیه باقلوای تل کادایف پسته ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
400 گرم کادایف یا رشته ختایی نرم
250 گرم کره آب شده
150 گرم پسته خرد شده خام
–
برای شربت:
2ونیم پیمانه شکر
3ونیم پیمانه آب
2-3 قطره آب لیمو
طرز تهیه
شربت رو 10 دقیقه بجوشونین، یعنی بعد ازینکه جوشید،10 دقیقه. بعد بزارین ولرم شه.
کادایف هارو کوتاه کنین و با دستتون مخلوط کنین، تا هوا داخلشو بره و حجمشون بیشتر شه.کره رو اضافه کنید و با دست به کادایف ها بخورونین.قالب رو چرب کنین خوب و خواستین یه کوچولو شیره انگور بمالین و نصف کادایف هارو داخل قالب بریزین و خوب فشار بدین.روش پسته بریزین و بقیه کادایف هارم روش بریزین و دوباره خوب فشار بدین.حتما باید خوب فشار بدین وگرنه نرم میشه و ترد نمیشه.خودش نوشته که چون عجله داشته، نتونسته خوب فشار بده و مثل عکس شده.بعد 1 ساعت بزارین یخچال و سپس در فر گرم شده 200 درجه بپزین، وقتی سرخ شد،برگردونین تا اونیکی طرفشم سرخ شه.
شربت ولرم رو روی دسر ولرم بریزین.
میتونین گردویی و همچنین پنیری هم درست کنین.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه