آموزش طرز تهیه شارلوت زردآلو پنیری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
4 عدد زردآلو، نگینی خرد شده
300 گرم پنیر ماسکارپونه
75 گرم شکر
2 ورق ژلاتین(به نکته آخر دستور نگاه کنین)
وانیل
30 عدد بیسکوییت لیدی فینگر
5 پیمانه شیر یا خامه کم چرب و یا مخلوطی از هردو
طرز تهیه
آب کمپوت زردآلو یا هلو برای خیس کردن بیسکوییت ها(حتی میتونین از مقدار شیر یا خامه کم کنین و بجاش از آب کمپوت استفاده کنید)
–
پنیر، وانیل و شکر رو با همزن بزنین، ورقهای ژلاتین رو داخل آب سرد خیس کنین بعد بردارین و آبشونو فشار بدین و داخل شیر که داخل قابلمه کوچک جوشوندین، بندازین و خوب حل کنین.بعد که شیر ولرم شد،به مخلوط پنیری اضافه کنین و خوب هم بزنین، بعد زردآلو هارو اضافه کنین و مخلوط کنین. بیسکوییت هارو در آب کمپوت خیس کنین و ته قالب دلخواه که کاغذ روغنی گذاشتین، بچینین مقداریشو و مخلوط رو روش بریزین.بعد که حد اقل 12 ساعت یخچال موند و سفت شد، بردارین و دورهادور با بیسکوییت ها که خیس کردین بپوشونین و تزیین کنید.
–
نکته: دوستان در دستور گفته بود ژلاتین نداشتین از 1 بسته پودر آگار آگار استفاده کنین، اینطور که داخل شیر بریزین و شیرو بجوشونین تا اینکه شیر غلیظ شه.من چون تاحالا از آگار آگار استفاده نکردم، نمیدونم یک بستش یعنی چقدره و اینکه چون مخلوط اونوقت غلیظ میشه، گفته بود داخل قالب کاغذ روغنی بزارین، حتی دیواره هاش و بیسکوییت هارو ته و دیواره های قالب بچینین و بعد مخلوطو داخلش بریزین و یکم خم کنین تا مثل عکس شه و بزارین یخچال.ولی چون با ژلاتین غلیظ نمیشه، اگه اینطوری کنین شاید خوب نشه
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه