آموزش طرز تهیه لوبیا پلو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مدت زمان تهیه : 15 دقیقه
مدت زمان پخت : 1 ساعت و نیم
مواد لازم:
2 پیمانه برنج
1 پیاز متوسط خرد شده
2-3 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1/2 قاشق چایخوری زعفران که داخل 1/3 پیمانه آب گرم حل کردین
1 قاشق چایخوری زردچوبه
نمک و فلفل سیاه
1/2 قاشق چایخوری پودر هل (اختیاری)
1/2 قاشق چایخوری دارچین
1 سیبزمینی بزرگ
نیم کیلو گوشت بریده شده يا ميتونين از چرخ كرده استفاده کنین
نیم کیلو لوبیا سبز خرد شده
–
طرز تهیه
داخل 3 قاشق غذاخوری روغن مایع، پیاز رو تفت بدین تا نرم شه، گوشت رو اضافه کنید و تفت بدین تا کمی بپزه، نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین و پودر هل رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. زعفران رو اضافه کنید و مخلوط کنین. لوبیا هارو اضافه کنین 5-7 دقیقه بپزین، رب رو اضافه کنید و 2-3 دقیقه تفت بدین.2 پیمانه آب ولرم اضافه کنین (سرد نباشه) و حرارت رو کم کنین و در قابلمه رو بزارین و 30-40 دقیقه بپزین تا گوشت نرم شه و سس غلیظ شه.
در این حین، 6 پیمانه آب رو روی حرارت ملایم بجوشونین. برنج شسته شده، که حداقل 1 ساعت در آب نمک خیس شده رو اضافه کنید و چند دقیقه بپزین، نباید زیاد نرم شن،بعد داخل آبکش بریزین و با آب سرد بشورین.حالا زیر قابلمه ای، 2-3 قاشق غذاخوری روغن مایع بریزین و سیب زمینی هارو اسلایس کنین و ته قابلمه بچینین و یک لایه برنج رو روش بریزین و بعد نصف مخلوط گوشت رو روش بریزین و ادامه بدین تا آخرین لایه برنج باشه.چند تکه کره روی برنج بزارین یا مقداری روغن روش بریزین و دمکن بزارین روش و روی حرارت کم، حدود 45 دقیقه بپزین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه