آموزش طرز تهیه چیزکیک پسته . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
برای لایه بیسکوییتی:
2 بسته بیسکوییت سبوس دار رو در مخلوط کن، پودر کنین و بعد 100 گرم کره آب شده رو اضافه کنید و مخلوط کنین و داخل قالب کمربندی 20 سانتیمتری، خوب فشار بدین بصورت یکنواخت و بزارین یخچال.
–
برای قسمت پنیری:
200 میلی لیتر خامه
300 گرم پنیر لبنه یا ماسکارپونه
نزدیک 1 پیمانه شکر
1 قاشق غذاخوری پر، آرد
1 قاشق غذاخوری پر، نشاسته ذرت
وانیل
150 گرم پودر پسته
2 برگ اسفناج(برای رنگ سبز بهتر)
2 تخم مرغ
–
طرز تهیه
مقداری آب رو بجوشونین و برگهای اسفناج رو 3 دقیقه در این آب بپزین، بعد آبشو خوب فشار بدین و داخل مخلوط کن، پوره کنین و بزارین سرد شه.خامه، پنیر،شکر، آرد، نشاسته و وانیل رو خوب هم بزنین،بعد پودر پسته و پوره اسفناج رو اضافه کنید و بزنین، تخم مرغ هارم یکی یکی اضافه کنین و هر سری خوب هم بزنید. اینو روی لایه بیسکوییتی بریزین و حدود 1 ساعت در فر گرم شده 170 درجه بپزین.بعد فر رو خاموش کنین و در فر رو کمی باز بزارین و صبر کنین تا سرد شه.بعد با قالب داخل یخچال بزارین تا سفت شه بعد از قالب دربیارین و تزیین کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه