آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی زردآلو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
برای یک قالب 24 سانتیمتری
200 گرم آرد
20-25 گرم پودر بادام (نداشتین، جایگزینش آرده)
30 گرم پودر کاکائو
180 گرم شکر
3 تخم مرغ متوسط، همدمای اتاق
70 میلی لیتر شیر ولرم
1 پنس نمک
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
7-8 عدد زردآلو خام
100 گرم کره، همدمای اتاق
10 گرم بکینگ پودر
50-60 گرم شکلات ریز خرد شده یا رنده شده
طرز تهیه
قالبتون رو چرب کنین و آرد بپاشین.زردآلو هارو بشورین و بزارین کنار، در یک کاسه، کره و شکر رو خوب با دور تند همزن بزنین تا سبک شه، تخم مرغ هارو یکی یکی اضافه کنین و هرسری خوب هم بزنین، تا وقتی کاملا مخلوط نشده، دیگرو رو اضافه نکنین.آرد، بکینگ پودر، پودر کاکائو و پودر بادام رو مخلوط کنین و در 2 مرحله، بهمراه شیر، به مایع کیک اضافه کنین و با همزن با دور کند بزنین، وانیل هم اضافه کنید و بزنین، در آخر شکلات و نمک رو اضافه کنید و بزنین. داخل قالب بریزین و با لیسک یکنواخت کنین و زردآلو هارو نصف کنین و روی کیک بچینین و روشون شکر بپاشین مقداری ودر فر گرم شده 170-180 درجه، بمدت 50 دقیقه بپزین، تا خلال چوبی تمیز دربیاد از داخل کیک.
نکته: میتونین بعد ازینکه کیک رو از قالب درآوردن، روی زردآلو ها مارمالاد یا مربای زردآلو بمالین با براش
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه