آموزش طرز تهیه پای لیمو (لایم) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
برای پایه بیسکوییتی:
200 گرم بیسکوییت دایجستیو یا سبوسدار، پودر شده
1 قاشق غذاخوری شکر
80-100 گرم کره
–
برای فیلینگ:
600 گرم شیرعسل
6 زرده تخم مرغ متوسط
120-140 میلی لیتر آب لیمو ترش (لایم)
پوست لیمو رنده شده
–
برای تزیین :
250 میلی لیتر خامه قنادی که فرم دادین
طرز تهیه
برای پایه، همه موادو مخلوط کنین و داخل قالب بریزین و فشار بدین.باید از دیواره ها بالا بیاد.بعد در فر گرم شده 160 درجه، 10 دقیقه بپزین.بعد بزارین سرد شه.
برای فیلینگ، در کاسه ای، زرده هارو 5 دقیقه با همزن بزنین تا نرم و پوک شه.شیرعسل رو اضافه کنید و 5 دقیقه بزنین.آب لیمو و پوست لیمو رو اضافه کنید و هم بزنین، بعد داخل پایه بریزین و در فر گرم شده 170 درجه، حدود 15 دقیقه بپزین. بعد دربیارین و بزارین کاملا سرد شه.بعد حداقل 4 ساعت بزارین یخچال، بهتره یک شب بمونه یخچال.سپس تزیین کنین.در ظرف دربسته تا 2 روز میمونه یخچال.
نکته: میتونین بعد از پخت پای، روش مرنگ بمالین و باز بزارین فر
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه