آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک برگردان گیلاس یا آلبالو

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک برگردان گیلاس یا آلبالو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مدت تهیه: 20 دقیقه
مدت پخت 55 دقیقه

مواد لازم:

برای قسمت میوه ای :
1/4 پیمانه و یا 4 قاشق غذاخوری کره
3/4 پیمانه شکر قهوه‌ای روشن که داخل پیمانه فشار دادین
2 پیمانه گیلاس یا آلبالو بدون هسته و نصف شده

برای کیک:
1ونیم پیمانه سرصاف، آرد
2 قاشق چایخوری بکینگ پودر
1/4 قاشق چایخوری نمک
1 پیمانه شکر
1/2 پیمانه و یا 8 قاشق غذاخوری کره، نرم و همدمای اتاق
2 زرده تخم مرغ بزرگ
2 سفیده تخم مرغ بزرگ
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
1/2 پیمانه شیر ولرم مایل به گرم
1/4 قاشق چایخوری پودر تارتار

طرز تهیه

فر رو در دمای 180 درجه بزارین، دیواره های قالب رو چرب کنین، بعد قالب رو روی حرارت کم بزارین و کره رو داخلش آب کنین، بعد شکر قهوه‌ای رو اضافه کنید و مخلوط کنین تا حل شه،یکنواخت کنین و از روی حرارت بردارید و گیلاس ها یا آلبالو هارو که نصف کردین رو داخلش بچینین و کمی فشار بدین تا بچسبن.
آرد، بکینگ پودر و نمک رو داخل کاسه متوسط مخلوط کنین.
در کاسه بزرگی، کره و شکر رو 5 دقیقه با دور تند همزن بزنین تا سبک و پوک شه،زرده هارو یکی یکی اضافه کنین و هرسری خوب هم بزنید، وانیل رو اضافه کنید، بعد شیر ولرم رو اضافه کنید و با دور متوسط همزن بزنین تا خوب مخلوط شه.مواد خشک رو اضافه کنید و با دور کند همزن بزنین خیلی کم.
از طرفی سفیده هارو با کرم تارتار بزنین، باید کاسه و سر همرن،تمیز و خشک باشه تا سفت شه و از کاسه نریزه ولی خشک نشه، در دو مرحله سفیده رو به مایع کیک اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین. داخل قالب بریزین و یکنواخت کنین و 55 دقیقه بپزین.
از فر درآوردنی، 10 دقیقه صبر کنید، بعد با کمک چاقوی تیز، از قالب جدا کنین و روی ظرف سرو برگردونین و بعد از 5 دقیقه، گرم یا ولرم سرو کنین
طرز تهیه کیک برگردان گیلاس یا آلبالو

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی