آموزش طرز تهیه کرامب کیک دارچین . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
برای کرامب:
3/4 پیمانه بعلاوه 2 قاشق غذاخوری و یا 125 گرم آرد
1/3 پیمانه و یا 65 گرم شکر سفید
1/3 پیمانه و یا 65 گرم شکر قهوهای روشن یا تیره
2 قاشق چایخوری پودر دارچین
1/8 قاشق چایخوری نمک
6 قاشق غذاخوری و یا 85 گرم کره آب شده
گردو خرد شده (اختیاری)
–
برای کیک کره ای:
1ونیم پیمانه و یا 210 گرم آرد
1 و 1/4 قاشق چایخوری بکینگ پودر
1/4 قاشق چایخوری جوش شیرین
1/4 قاشق چایخوری نمک
115 گرم کره نرم و همدمای اتاق
1 پیمانه و یا 200 گرم شکر سفید
2 تخم مرغ بزرگ (اگه کوچیکن 3 تا)
1ونیم قاشق چایخوری عصاره وانیل
1 پیمانه خامه ترش یا ماست پرچرب شیرین
طرز تهیه
فر رو در دمای 180 درجه بزارین، قالب رو چرب کنین و آرد بپاشین و بزارین کنار.
برای کرامب، در کاسه متوسط،همه موادو بجز کره مخلوط کنین، کره آب شده رو اضافه کنید و مخلوط کنین با چنگال تا کرامبی شه.
برای کیک، در کاسه متوسط، آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک رو مخلوط کنین و الک کنین 2 بار.بعد با سر پدالی همزن، کره رو با سرعت متوسط 1 دقیقه بزنین تا خامه ای شه، شکر سفید رو اضافه کنید و 3 دقیقه بزنین تا پوک و سبک شه.تخم مرغ هارو یکی یکی اضافه کنین و هرسری خوب هم بزنید تا مخلوط شن، اگه نیاز بود، اطراف کاسه رو با لیسک تمیز کنین داخل مایع کیک، بعد وانیل رو اضافه کنید و بزنین، بعد در 3 مرحله مخلوط مواد خشک و خامه ترش رو به کیک اضافه کنین و با سرعت کند همزن بزنین و یا با لیسک زیرو رو کنین.با مواد خشک شروع کنین و با مواد خشک تموم کنین.یعنی 3 مرحله مواد خشک و 2 مرحله خامه ترش بصورت یک درمیان.اصلاااا زیاد مخلوط نکنین.
حالا نصف مایع کیکو داخب قالب بریزین، مقدار کمی از کرامب رو روش بپلشین بعد بقیه کیکو روش بریزین و یکنواخت کنین و بقیه کرامب رو روش بریزین و با دست کمی فشار بدین تا بچسبن به کیک.30-40 دقیقه بپزین تا خلال چوبی تمیز دربیاد از داخل کیک. کیک رو روی سیم بزارین تا سرد شه.
درون ظرف دربسته تا 3 روز در دمای اتاق و تا 5 روز در یخچال میمونه.البته اگه دوام بیاره و تموم نشه
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه