آموزش طرز تهیه کیک لیمویی بهمراه گلیز پنیری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مدت تهیه : 1 ساعت و 25 دقیقه برای 14 نفر
مواد لازم:
برای پاند کیک لیمویی
1/2 پیمانه کره همدمای
1/2 پیمانه روغن قنادی (گیاهی)مثل کره اس
3 پیمانه آرد
1/2 قاشق چایخوری بکینگ پودر
1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین
1/4 قاشق چایخوری نمک (ایشون چون از کره نمک دار استفاده کرده، شما کمی بیشتر بزنین)
2 پیمانه شکر
5 تخم مرغ بزرگ هم دمای اتاق
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
1 قاشق چایخوری پوست لیمو تازه رنده شده
1 قاشق غذاخوری آب لیمو ترش تازه کشیده شده
1 پیمانه باترمیلک
–
برای گلیز پنیری:
85 گرم پنیر خامه ای یا ماسکارپونه هم دمای اتاق
1 قاشق چایخوری پوست لیمو رنده شده
1 قاشق غذاخوری آب لیمو ترش تازه کشیده شده
1/4 قاشق چایخوری عصاره وانیل
1ونیم پیمانه پودر قند الک شده
–
طرز تهیه
یک قالب 25 سانتیمتری که وسطش خالیه رو چرب کنین و آرد بپاشین، فر رو در دمای 180 درجه بزارین، آرد، بکینگ پودر، نمک و جوش شیرین رو مخلوط کنین و الک کنین. در کاسه دیگه، کره ها و شکر رو 5 دقیقه با همزن بزنین تا خامه ای شه. تخم مرغ هارو یکی یکی اضافه کنین و هرسری خوب بزنین تا اثری از زرده ها نمونه، وانیل، پوست و آب لیمو رو اضافه کنید و مخلوط کنین، بعد یکدرمیان در 2 مرحله مخلوط مواد خشک و باترمیلک رو اضافه کنید و مخلوط کنین و یا با لیسک زیرو رو کنین.با مواد خشک شروع کنین و با مواد خشک تموم کنیم.60-70 دقیقه بپزین. تا خلال چوبی تمیز دربیاد از وسط کیک یا خرده هاش خشک باشه.20-30 دقیقه بعد ازینکه سرد شد از قالب دربیارین و بزارین کااملاا سرد شه.
برای گلیز پنیری، پنیر رو با همزن بزنین تا نرم شه، وانیل، آب و پوست لیمو رو اضافه کنید و بزنین، بعد با دور کند همزن، پودر قند رو اضافه کنید و بزنین تا نرم شه،بعد با قاشق روی کیک سرد شده بدین.
در یخچالنگهیخچال نگهداری کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه