آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی ساده بهمراه دو لایه خامه و گاناش . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
برای کیک :
3 تخم مرغ
1 پیمانه شکر
1 پیمانه شیر
وانیل
بکینگ پودر
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
آرد ۱ونیم الی ۲ پیمانه
1/2 پیمانه روغن مایع
طرز تهیه
–
برای لایه دوم:
خامه فرم گرفته و یا 1 بسته کرم شانتی که با 1 پیمانه شیر فرم دادین
–
برای لایه سوم:
خامه فرم گرفته بعلاوه نوتلا و یا 1 بسته کرم شانتی که با 1 پیمانه شیر فرم دادین و 3 قاشق غذاخوری نوتلا اضافه کردین
–
تخم مرغ و شکر رو حداقل 5 دقیقه با همزن بزنین و بقیه موادو اضافه کنین و بزنین، مواد خشک هم جداگانه مخلوط کنین و الک کنین و اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین، در داخل پیرکس مربع که چرب کردین بریزین و در فر شده 175 درجه بپزین، نگفته بود چقدر.اونقدر که تکون دادنی وسطش تکون نخوره و خلال چوبی تنیز دربیاد از وسط کیک.
بعد که کیک کیک سرد شد، با 1 پیمانه شیر ولرم خیس کنین بعد روش خامه فرم گرفته بدین، بعد روی اونم مقداری نوتلا به خامه فرم گرفته اضافه کنین و مخلوط کنین و روی لایه دوم بدین.بعد 1 ساعت بزارین یخچال.
برای گاناش هم، خامه رو گرم کنین و روی تکه های شکلات بریزین و مخلوط کنین.
گاناش هم روی لایه سوم بریزین و 1 ساعت بزارین یخچال.
نکات
میتونین بجای خامه از پودینگ استفاده کنید، فقط باید پودینگ وانیلی روش یک سلفون بزارین تا به سطحش بخوره یا مدام هم بزنین تا سرد(ولرم) بعد روی کیک بدین و 1 ساعت بزارین یخچال بعد پودینگ شکلاتی هم همینطور روی اون بریزین و بدین یخچال و بعد گاناش
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه