آموزش طرز تهیه موس هلو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
لایه اول:
حدود 453 گرم هلو رسیده پوست کنده و خرد شده
2 قاشق غذاخوری آب لیمو تازه
1/4 پیمانه آب سرد
1 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
1/3 پیمانه شکر
1 پیمانه خامه پرچرب
لایه دوم:
1 هلو رسیده، خرد شده
1 قاشق غذاخوری آب لیمو تازه
2 قاشق غذاخوری شکر
برگ نعناع تازه برای تزیین
طرز تهیه
3 پیمانه هلوی خرد شده رو پوره کنین و 2 قاشق غذاخوری آب لیمو اضافه کنین تا رنگش عوض نشه.در یک قابلمه کوچک، 1/4 پیمانه آب سرد بریزین و پودر ژلاتین روش بپاشین و 5 دقیقه صبر کنید بعد شکر رو اضافه کنین و مخلوط کنین و روی شعله ملایم بزارین و 1-2 دقیقه هم بزنین تا فقط شکر حل شه، بعد از روی حرارت بردارید. (بیشتر ازین گرم نکنید).بعد این مخلوط رو روی پوره بریزین و خوب مخلوط کنین، بعد بپوشونین و 2 ساعت بزارین یخچال تا سفت تر شه.خامه رو با همزن بزنین تا فرم بگیره،(باید فرم بگیره، ولی زیاد لازم نیس سفت شه) بعد به پوره که توی یخچال بود، اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین.بعد اینو بین 6 تا ظرف تقسیم کنین.
برای لایه دوم، هلو خرد شده، شکر و آب لیمو رو روی حرارت ملایم قرار بدین و مخلوط کنین تا حل شه شکر، بعد بجوشونین 2 دقیقه.سپس وقتی ولرم شد، روی لایه اول بریزین و دوباره بزارین یخچال
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه