آشپزي و شيريني پزي دسر

طرز تهیه دسر انجیر، خرما و بادام هندی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه دسر انجیر، خرما و بادام هندی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مدت تهیه : 20 دقیقه
مدت فریز شدن : 5 ساعت

مواد لازم:

برای لایه اول (کراست):
3/4 پیمانه فندق
2 عدد خرما نرم
2 قاشق غذاخوری شیره خرما

برای لایه دوم(فیلینگ):
3/4 پیمانه کره بادام هندی، دستورش پایینتر هست
1/3 پیمانه شیره خرما
1/4 پیمانه آب
2 انجیر تازه بزرگ بدون ساقه
1/2 قاشق چایخوری نمک
وانیل (اختیاری)

دستور کره بادام هندی(ما 3/4 پیمانه ازین کره نیاز داریم)
گرم بادام هندی خام بدون نمک
وانیل
1300 قاشق چایخوری روغن نارگیل آب شده، یا روغن مایع
نوک انگشت نمک

طرز تهیه

مواد کراست رو داخل مخلوط کن، مخلوط کنین تا یچیز خمیر مانند چسبناکی بشه.داخل قالب کمربندی 12 سانتیمتری فشار بدین بصورت یکنواخت و بزارین فریزر.
برای فیلینگ، همه موادو داخل مخلوط کن، مخلوط کنین تا همه چی مخلوط شه.بعد روی کراست که یخ زده بریزین و 5-6 ساعت بزارین فریزر.بهتره یک شب بمونه.حین سرو از فریزر دربیارین و تزیین کنین.

طرز تهیه کره ی بادام هندی

بادام هندی ها را در یک غذاساز قدرت بالا بریزید و حدود 6 تا 8 دقیقه بزنید تا یکدست شوند.
در صورت لزوم چند بار دیواره های ظرف را تمیز کنید. زمانی که مخلوط یکدست و کره مانند شد، روغن نارگیل و وانیل را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شود.
نمک را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید و بچشید تا در صورت لزوم باز هم اضافه کنید.
کره را در یک ظرف در بسته و ترجیحاً در یخچال نگهداری کنید
طرز تهیه دسر انجیر، خرما و بادام هندی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی