آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک هویج بهمراه باترکریم وانیلی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک هویج بهمراه باترکریم وانیلی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

225 میلی لیتر روغن آفتابگردان
4 تخم مرغ بزرگ
275 گرم شکر قهوه‌ای روشن
300 گرم هویج رنده شده
100 گرم کشمش (اختیاری)
پوست 1 پرتقال رنده شده
265 گرم آرد
5-10 گرم بکینگ پودر
1/4 قاشق چایخوری نمک
1ونیم قاشق چایخوری جوش شیرین
1 قاشق چایخوری پودر زنجبیل
1 قاشق چایخوری پودر دارچین
ادویه هایی مثل جوز هندی و …
100 گرم گردوخرد شده (اختیاری ولی توصیه میشه حتما بزنین)

باترکریم وانیلی:
250 گرم کره همدمای اتاق
500 گرم پودر قند
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
1-3 قاشق غذاخوری آب جوش

طرز تهیه

فر رو در دمای 180 درجه بزارین (160 درجه با فن)، 2 تا قالب 20 سانتیمتری رو چرب کنین و کاغذ روغنی بزارین.
روغن، تخم مرغ ها و شکر رو داخل کاسه بزرگی بریزین و مختصر مخلوط کنین تا کاملا مخلوط شن، هویج، کشمش و پوست پرتقال رو اضافه کنید و مخلوط کنین، بقیه موادو بجز گردو اضافه کنین و مخلوط کنین ولی اصلا زیاد مخلوط نکنید. گردو هم اضافه کنید و با لیسک زیرو رو کنین.30-35 دقیقه بپزین تا تستر تمیز دربیاد از وسط کیک. بعد روی سیم بزارین تا سرد شن.
وقتی کیکا سرد شدن، باترکریم رو تهیه کنید، با سر پدالی همزن، کره رو اونقدر بزنین تا رنگش روشن شه و خیلی نرم شه، چند دقیقه. به آرامی پودر قند رو اضافه کنید و با سرعت بالای همزن بزنین چند دقیقه. وانیل هم اضافه کنید و بزنین.در این حین، درحالیکه دارین هم میزنین، آب جوش رو اضافه کنید قاشق قاشق تا به غلظت دلخواه برسین.بعد 5 دقیقه دیگه بزنین تا کاملا پفی و سبک شه.
این کیک تا 4 روز در ظرف دربسته میمونه.
نکته: خارجیا کیک هویج رو خیس دوس دارن، این کیک پوک نیس.
نکته: اون هویجا حاضرین.
طرز تهیه کیک هویج بهمراه باترکریم وانیلی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی