آموزش طرز تهیه فاج پسته . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مدت زمان تهیه : 10 دقیقه
مدت زمان پخت : 15 دقیقه
برای 42 عدد
مواد لازم
3 پیمانه شکلات سفید چیپسی
1ونیم قاشق غذاخوری کره
1 پنس نمک
حدود 397 گرم شیرعسل
حدود 198 گرم کرم مارشمالو(طرز تهیه پاییتتر)
حدود 97 گرم پودر پودینگ پسته حاضری
1 پیمانه پسته نمکی، درشت خرد شده
–
برای کرم یا فلاف مارشمالو (حدود دوازده و نیم پیمانه میده):
3 سفیده تخم مرغ بزرگ
نصف قاشق چایخوری کرم تارتار
2 قاشق غذاخوری شکر
1/3 پیمانه آب
3/4 پیمانه شربت ذرت روشن
2/3 پیمانه شکر
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
طرز تهیه
داخل یک سینی 20 در 20 سانتیمتری، فویل بزارین، طوریکه از دیواره ها بالا بیاد، داخل قابلمه سس متوسط، شکلات های چیپسی، کره، نمک و شیرعسل رو مخلوط کنین و روی حرارت ملایم، مدام هم بزنین تا کاملا مخلوط شن و نرم، پودر پودینگ رو اضافه کنید و مخلوط کنین تا کاملا حل شه، کرم مارشمالو رو اضافه کنید و مخلوط کنین تا مخلوط شه.مخلوط گرم رو داخل سینی بریزین و روش پسته بریزین و کمی فشار بدین، بعد بزارین یخچال تا سفت شه، بعد ببرین.
در دمای محیط و در داخل ظرف دربسته نگهداری کنید.سفیده هارو بهمراه کرم تارتار، در کایه آلومینیومی با همزن بزنین تا پر از کف شه بعد ۲ قاشق شکر رو اضافه کنین و بزنین تا کمی فرم بگیره .
در طرف دیگه،همزمان، آب، شربت ذرت و شکر رو داخل قابلمه سس بریرین و روی حرارت ملایم مدام هم بزنین تا به ۱۱۶ درجه برسه.
با درجه کند همزن، شیره گرم رو آرام آرام به سفیده اضافه کنین و بزنین، سپس با دور تند همزن بزنین و وانیل هم اضافه کنین و حدود ۲-۳ دقیقه بزنین تا کاملا فرم بگیره
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه