آموزش طرز تهیه اسلایس پای کدوحلوایی کرامبی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
1 و 1/4 پیمانه و یا 176 گرم آرد
1 و 1/4 پیمانه جو پرک
1/2 قاشق چایخوری نمک
1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین
1/2 پیمانه و یا 105 گرم شکر
1/2 پیمانه و یا 110 گرم شکر قهوهای روشن که داخل پیمانه فشار دادین
3/4 پیمانه و یا 170 گرم کره آب شده
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
–
برای فیلینگ:
1/4 پیمانه و یا 50 گرم شکر
1/4 پیمانه و یا 55 گرم شکر قهوهای روشن که داخل پیمانه فشار دادین
1 قاشق چایخوری دارچین
1/2 قاشق چایخوری پودر جوز هندی تازه رنده شده
1/4 قاشق چایخوری پودر زنجبیل
1/8 قاشق چایخوری پودر میخک
1/4 قاشق چایخوری نمک
1 تخم مرغ بزرگ
1 زرده تخم مرغ بزرگ
1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
1 و 1/4 پیمانه و یا 296 گرم کدوحلوایی آبپز شده و پوره شده و سرد شده
1/3 پیمانه ویا 85 میلی لیتر شیر تبخیر شده و یا مخلوطی از خامه صبحانه و شیر
–
طرز تهیه
فر رو در دمای 175 درجه بزارین، آرد، جوپرک، نمک و جوش شیرین رو خوب هم بزنین 30 ثانیه، شکر سفید و شکر قهوهای رو اضافه کنید و هم بزنید با همزن تا کاملا مخلوط شن، کره آب شده و وانیل رو اضافه کنید و با قاشق چوبی مخلوط کنین تا همه چی مخلوط شه.بعد نصف این مخلوط رو داخل قالب 20 در 20 سانتیمتری که چرب کردین فشار بدین یکنواخت. 15 دقیقه بپزین.نصف دیگشم یا بزارین یخچال یا بزارین کنار.
در این حین، برای فیلینگ،شکر، شکر قهوه ای، دارچین، جوز هندی، زنجبیل، میخک و نمک رو خوب با همزن تمیز مخلوط کنین، تخم مرغ، زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و بزنین، پوره کدوحلوایی رو اضافه کنید و هم بزنید، شیر هم اضافه کنید و هم بزنید، اینو روی لایه اول که پخته بریزین و 15 دقیقه دیگه بدین فر.
حالا نصف دیگه مخلوط کرامبی رو تکه تکه کنید و روی پای بریزین، بعد دوباره قالب رو بزارین فر، ولی اینسری به طبقه بالا نزدیک باشه (خیلی نزدیک نه) و 20-25 دقیقه بپزین تا قهوه ای طلایی شه.
از فر دربیارین و 1 ساعت بزارین سرد شه، بعد 1 ساعت یا بیشتر بزارین یخچال.البته میتونین ولرم هم سرو کنین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه