آموزش طرز تهیه کیک نارنگی و ماست . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
220 گرم آرد دو صفر* و یا میتونین از آرد کیک پزی استفاده کنید
30 گرم نشاسته ذرت (میتونین بجاش همون مقدار آرد دو صفر بزنین)
3 تخم مرغ متوسط
180 گرم شکر
125 میلی لیتر و یا 129 گرم ماست شیرین (اگه با طعم لیمو یا پرتقال بشه بهتره)
100 گرم کره آب شده و ولرم یا کمی گرم
60 میلی لیتر آب نارنگی تازه
مقداری پوست نارنگی رنده شده
10-16 گرم بکینگ پودر
1 پنس نمک
طرز تهیه
در کاسه ای، تخم مرغ ها و شکر رو خوب بزنین با همزن تا پفی و سبک شه. ماست رو اضافه کنید و بزنین، آرد، بکینگ پودر و نشاسته رو الک کنین و نصفشو اضافه کنید، بعد آب نارنگی رو اضافه کنید و با لیسک زیرو رو کنین، بعد بقیه مخلوط مواد خشک رو اضافه کنید و با لیسک زیرو رو کنین، حالا کره و نمک رو اضافه کنید و مخلوط کنین، در آخر پوست نارنگی رو اضافه کنید و مخلوط کنین، داخل قالب 22 سانتیمتری بریزین و در فر گرم شده 180 درجه،45-50 دقیقه بپزین، باید در آخر های پخت، تست کنین شاید زودتر بپزه، بعد از سرد شدن، پودر قند روش الک کنین.
* آرد ایتالیایی 00، از گندم دورم سخت یا گلوتن زیاد تهیه شده و دو بار آسیاب می شود تا به خوبی ریز و نرم شود. خمیر تهیه شده از این آرد واقعا سفت و چسبناک شده و جدا نخواهد شد و برای پاستا بسیار مناسب است
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه