آموزش طرز تهیه کیک کدوحلوایی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
1 لیوان یا 140 گرم آرد
1 قاشق مرباخوری بکینگ پودر
1 قاشق چایخوری جوش شیرین
وانیل
1 قاشق مرباخوری دارچین
پودر میخک
1 قاشق چایخوری پودر زنجبیل
1 لیوان یا 200 گرم شکر
2 تخم مرغ بزرگ یا 3 تخم مرغ متوسط
نصف لیوان یا 108 گرم روغن مایع
1 لیوان یا 240 گرم پوره کدوحلوایی
–
طرز تهیه
کدوحلوایی رو بخارپز کنین تا کاملا نرم شه بعد وقتی هنوز گرمه، پوره کنین و از الک رد کنین.
تخم مرغ هارو با شکر بزنین ،روغن و پوره رو اضافه کنین و بزنین ، مواد خشک رو باهم مخلوط کنین و الک کنین و اضافه کنین و با لیسک زیرورو کنین.
داخل قالب که کاغذ روغنی گذاشتین بریزین و 35-40 دقیقه در فر گرم شده 175 درجه بپزین .با تستر تست کنین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه