آشپزي و شيريني پزي دسر

طرز تهیه تیرامیسو

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه تیرامیسو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

برای زابایون یا کرم نسکافه ای:
2 زرده تخم مرغ بزرگ
3 قاشق غذاخوری ویا 50 گرم شکر
1/4 پیمانه ویا 60 میلی لیتر نسکافه ایکه با شیر ویا آب آماده کردین و شیرین نیست
1/4 قاشق چایخوری اسانس وانیل
1/2 قاشق چایخوری پوست لیمو رنده شده

برای کرم پاتیسیر وانیلی:
1/4 پیمانه ویا 55 گرم شکر
1 قاشق غذاخوری ویا 8 گرم آرد
1/2 قاشق چایخوری پوست لیمو رنده شده
1/2 قاشق چایخوری اسانس وانیل
1 زرده تخم مرغ بزرگ
3/4 پیمانه ویا 175 میلی لیتر شیر

مواد لازم دیگر:
خامه فرم گرفته (خامه قنادی)
2 پیمانه اسپرسو دم کرده و گرم
1/2 پیمانه ویا 110 گرم شکر
1/3 پیمانه ویا 75 گرم پنیر ماسکارپونه
24-36 عدد بیسکوییت لیدی فینگر
2 قاشق غذاخوری ویا 30 گرم پودر کاکائو شیرین نشده

طرز تهیه

برای کرم نسکافه ای، یک قابلمه آب بریزین و بجوشونین، داخل قابلمه قراره یک کاسه بزارین طوریکه به سطح آب نخوره، (بن ماری).
حالا در همون کاسه بزرگ، زرده ها، شکر، نسکافه دم کرده، عصاره وانیل و پوست لیمو رو هم بزنید با همزن برقی، تا شکر کاملا حل شه و مخلوط یکدستی شه،حالا کاسه رو داخل قابلمه بزارین (بن ماری).روی حرارت ملایم بپزین و مدام هم بزنین، حدود 8 دقیقه تا غلیظ شه، احتمالا حباب حباب هم بشه.بزارین به دمای اتاق برسه بعد با سلفون بپوشونین و حداقل 4 ساعت بزارین یخچال. بهتره یک شب بمونه.
برای کرم پاتیسیر، شکر، آرد، پوست لیمو و وانیل رو داخل قابلمه ای بریزین و مخلوط کنین، بعد زرده تخم مرغ و نصف شیر رو اضافه کنید و هم بزنین تا کاملا یکدست، بعد روی حرارت ملایم بپزین و مدام هم بزنین تا نبره.بعد آرام آرام نصف دیگه شیر رو اضافه کنید و به هم زدن و پختن ادامه بدین، بعد از حدود 12 دقیقه غلیظ میشه و یکدست و حباب حباب میشه.حالا کرم رو اگه نیازه از الک رد کنین و بعد ازینکه سرد شد، روشو با سلفون بپوشونین و حداقل 4 ساعت یا یک شب بزارین یخچال.
برای خیس کردن لیدی فینگرها، نسکافه گرم و شکر رو مخلوط کنین، بعد بزارین سرد شه. بعد پنیر ماسکارپونه رو با همزن بزنین تا نرم شه، بعد کرم نسکافه ای و کرم پاتیسیر رو اضافه کنید و هم بزنید تا فقط مخلوط شن.
یک ظرف 20 در 20 سانتیمتری رو بردارین و 12 تا از لیدی فینگر هارو با مخلوط نسکافه و شکر سرد شده، خیس کرده، (هر طرف یک ثانیه کافیه) و داخل ظرف بچینین،اگه نیاز بود بعضی از لیدی فینگر هارو کوچک کنین تا کف ظرف کاملا پوشیده بشه

‎حالا یک سوم از کرم رو روی لیدی فینگر ها بدین بصورت یکنواخت. بعد دوباره لیدی فینگر هارو خیس کنین و بچینین بعد یک سوم دیگه از کرم.کلا ۳ لایه کرم میشه.آخرین لایه کرم میشه.حالا روشو با دقت سلفون بکشین و یک شب بزارین یخچال.بعد با خامه فرم گرفته و پودر کاکائو تزیین کنین
طرز تهیه تیرامیسو

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی