آموزش طرز تهیه شیرینی پیشمانیه یا نارگیلی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
250 گرم کره یا مارگارین
1/2 پیمانه روغن مایع
3 قاشق سوپ خوری پودر قند
3 قاشق سوپ خوری نشاسته ذرت
وانیل
1 پیمانه پودر نارگیل
آرد اونقدر که بخواد
–
برای روی شیرینی ها:
1 پیمانه پودر نارگیل
1 پیمانه پودر قند
طرز تهیه
کره، پودر قند و نشاسته رو مخلوط کنین ، روغن و پودر نارگیل رو اضافه کنین و مخلوط کنین بعد آرد رو کم کم اضافه کنین و وقتی به دست نچسبید دیگه آرد نزنین ، به توپهای به اندازه گردو تقسیم کنین و چون بکینگ پودر نداره همشو داخل یک سینی که کاغذ روغنی گذاشتین بچینین و در فر گرم شده 170 درجه بپزین تا کمی ترک بردارن ولی رنگشون عوض نشه، بعد تا داغن، داخل مخلوط پودر نارگیل و قند بغلطونین.
کنار چایی بجای قند میتونین این کوچولوهارو نوش جان کنین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه