آموزش طرز تهیه رولت آناناس با کرم . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
برای کیک:
5 تخم مرغ متوسط حتما همدمای اتاق
110 گرم شکر
110 گرم آرد دو صفر
پوست لیمو رنده شده (بدون سفیدی)
اسانس آناناس (اختیاری)
1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
1 پنس نمک
–
برای کرم:
400-450 میلی لیتر شیر
40 گرم آرد دو صفر
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
100 گرم شکر(اگر از خامه فرم گرفته استفاده کنین کمتر بزنین )
1 قاشق غذاخوری عسل(اختیاری)
یک قوطی کنسرو آناناس
اسانس آناناس و پود نارگیل (اختیاری)
حدود 200-300 گرم خامه صبحانه یا خامه فرم گرفته
طرز تهیه
برای کرم ،شیر و وانیل رو بجوشونین بعد روی مخلوط شکر و آرد بریزین و همین که آروم آروم میریزین، تند تند هم بزنین .بعد دوباره روی حرارت بزارین و مدام هم بزنین و بپزین تا غلیظ شه بعد از روی حرارت بردارین و عسل رو اضافه کنین و مخلوط کنین .
بعد روی سطحش سلفون بزارین و بزارین کنار تا کاملا کاملا سرد شه بعد خامه رو فرم بدین و اضافه کنین و به آرامی با لیسک زیرورو کنین میتونین کمی آب کنسرو آناناس هم اضافه کنین ولی خیلی کم.
برای کیک، سفیده هارو با نمک بزنین تا فرم بگیره. زرده هارو با شکر بزنین تا کاملا شکر حل شه و پفی و روشن شه،حجمشم دوبرابر شه، حدود 10 دقیقه. سفیده رو به مخلوط زرده اضافه کنید در چند مرحله و با لیسک به آرامی زیرو رو کنین. بقیه موادم در چند مرحله اضافه کنید و با لیسک زیرو رو کنین. روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین، بریزین و یکدست پخش کنین.
در فر گرم شده 180 درجه 10 دقیقه بپزین، زیاد نه چون خشک میشه.حالا روی یک کاغذ روغنی دیگه، پودر قند بپاشین و روی اون کیکو برگردونین و کاغذ رو دربیارین و به آرامی رول کنین و روش دستمال نم بزارین.خیس نباشه.10 دقیقه استراحت بدین بعد باز کنین و داخلش خامه بمالین و تکه های آناناس بزارین و دوباره به آرامی رول کنین. در یخچال 2 ساعت بمونه.بعد حین سرو تزیین کنین.
تا دو روز داخل ظرف دربسته در یخچال میمونه
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه