آموزش طرز تهیه چیزکیک ژاپنی زبرا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
167 گرم پنیر خامه ای یا ماسکارپونه
4 زرده تخم مرغ
45 گرم شکر
40 گرم کره
65 گرم شیر پرچرب یا خامه کم چرب
1 قاشق غذاخوری آب لیمو
40 گرم آرد
13 گرم نشاسته ذرت
نوک قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو تیره
–
4 سفیده تخم مرغ
نوک قاشق چایخوری پودر کرم تارتار
35 گرم شکر
طرز تهیه
–
فر رو در دمای 160 درجه بزارین، از بالا و پایین بدون فن.یک قالب دایره 18 سانتیمتری با ارتفاع 8 سانتیمتری، کاغذ روغنی بزارین و دیواره هاشو چرب کنین.
پنیر، شکر و کره رو داخل کاسه بریزین و روی قابلمه دارای آب در حال جوش بزارین ، طوریکه سطح آب به کف کاسه نخوره،(بن ماری) و با همزن دستی هم بزنین تا شکر کاملا حل شه. بعد از روی حرارت بردارید و شیر یا خامه سرد رو اضافه کنید و مخلوط کنین، بعد زرده هارو یکی یکی اضافه کنین و با همزن برقی بزنین، بعد نمک، وانیل و آب لیمو رو اضافه کنید و بزنین. آرد و نشاسته رو الک کنین و اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین یا با همزن دستی هم بزنین تا کاملا مخلوط شن.
حالا با همزن تمیز و خشک، در کاسه تمیز و خشک، سفیده هارو بزنین تا پر از کف شه، بعد کرم تارتار رو اضافه کنید و بزنین با سرعت بالای همزن، بعد شکر رو اضافه کنید کم کم، و اونقدر بزنین تا فرم بگیره ولی نه زیاد.مثل عکس چهارم.
حالا سفیده رو در 3 مرحله به مخلوط زرده اضافه کنید و با لیسک زیرو رو کنین تا کاملا مخلوط شه.میتونین دو مرحله اول از همزن دستی استفاده کنید.
حالا مخلوط رو نصف کنید و به یکیش پودر کاکائو الک کنین و با لیسک زیرو رو کنین. بعد ملاقه ملاقه یکدرمیان، از دو تا مخلوط داخل قالب بریزین.حتما از وسط.نیاز بود قالب رو به میز بزنین تا حبابهاش بره.میتونین با کمک چاقوی چرب شده، شکل گل بدین.
در پایینترین ردیف فر حدود 1 ساعت بپزین تا روش طلایی شه.بعد فر رو خاموش کنید و در فر رو نیمه باز بزارین تا سرد شه
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه