آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه بانت کیک شکلات و بادام زمینی بهمراه دو رنگ گاناش

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه بانت کیک شکلات و بادام زمینی بهمراه دو رنگ گاناش . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
برای 12 نفر
مدت زمان تهیه : 30 دقیقه
مدت زمان پخت : 60 دقیقه

مواد لازم قسمت شکلاتی

برای قسمت شکلاتی:
1 پیمانه شکر
1/4 پیمانه روغن مایع
1 تخم مرغ همدمای اتاق
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
1/2 پیمانه شیر همدمای اتاق
3/4 پیمانه بعلاوه 2 قاشق غذاخوری آرد
1/2 پیمانه بعلاوه 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو تیره
3/4 قاشق چایخوری بکینگ پودر
1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین
1/2 قاشق چایخوری نمک
1/2 پیمانه آب جوش

برای قسمت کره بادام زمینی:
1/4 پیمانه کره همدمای اتاق
3/4 پیمانه کره بادام زمینی نرم
1 پیمانه شکر
1 تخم مرغ همدمای اتاق
1 و 1/3 پیمانه آردی که دارای نمک و بکینگ پودر هستش، اگه ندارین از همون مقدار آرد بمقدار 1ونیم قاشق چایخوری بردارین و 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر و 1/2 قاشق چایخوری نمک بزنین
1 پیمانه باترمیلک همدمای اتاق(طرز تهیش پایینه)

برای گاناش کره بادام زمینی:
227 گرم چیپس کره بادام زمینی
1/2 پیمانه خامه صبحانه

برای گاناش شکلاتی :
85 گرم شکلات چیپسی نیمه شیرین
2 قاشق غذاخوری خامه صبحانه

طرز تهیه

فر رو در دمای 175-180 درجه بزارین، یک قالب بانت 23 سانتیمتری رو کامل چرب کنین و آرد بپاشین.
برای قسمت شکلاتی، در کاسه متوسط، آرد، پودر کاکائو، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک رو با همزن دستی هم بزنین و یا 2 بار الک کنین، در کاسه بزرگ دیگه، شکر و روغن مایع رو با همزن برقی بزنین تا پفی شه، تخم مرغ، شیر و وانیل رو اضافه کنید و بزنین تا مخلوط شن، مخلوط مواد خشک رو کم کم اضافه کنین و با لیسک یا سرعت کند همزن برقی بزنین تا فقط مخلوط شن. زیاد نه.
برای قسمت کره بادام زمینی، در کاسه بزرگی، شکر، کره و کره بادام زمینی رو با همزن برقی بزنین تا پفی و سبک شه. تخم مرغ رو اضافه کنید و بزنین تا فقط مخلوط شه، حالا 1/3 از آرد و سپس 1/2 از باترمیلک رو اضافه کنید و هم بزنید تا فقط مخلوط شن، بعد 1/3 دیگه از آرد و بقیه باترمیلک رو اضافه کنید و مخلوط کنین، در آخر، بقیه آرد رو اضافه کنید و مخلوط کنین تا فقط مخلوط شن.
یک لایه نازک از قسمت شکلاتی داخل قالب بریزین، بعد 2 قاشق غذاخوری پر از قسمت کره بادام زمینی روش بریزین، بعد دوباره یک لایه دیگه از قسمت شکلاتی، و اینکارو اونقدر ادامه بدین تا هر دو مایع کیک هم تموم شه.آخرین لایه شکلاتی باشه.
50-60 دقیقه بپزین تا خلال چوبی تمیز دربیاد از وسط کیک.

بعد ازینکه پنج دقیقه سرد شد، داخل ظرف سرو برگردونین. بعد ازینکه کاملا سرد شد، روش گاناش هارو بریزین.
برای گاناش کره بادام زمینی، خامه رو گرم کنین تا دورش حبابی شه ولی نجوشه، بعد روی شکلاتهای کره بادام زمینی بریزین و بعد از سی ثانیه، شروع کنید به مخلوط کردن. روی کیک سرد بریزین.
برای گاناش شکلاتی هم همون کارو تکرار کنید.فقط بهتره شکلاتی رو با کمک قیف ماسوره بریزین.

برای باترمیلک، داخل یک پیمانه، یک قاشق غذاخوری آب لیمو یا سرکه سفید بریزین و روش شیر بریزین تا پیمانه پر شه.مخلوط کنین و پنج دقیقه صبر کنین تا شیر ببره
طرز تهیه بانت کیک شکلات و بادام زمینی بهمراه دو رنگ گاناش

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی