آموزش طرز تهیه روش «دسر پسته» . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
آب 850 میلیلیتر
مغز پسته: 225 گرم
شیر خشک: پرچرب 225 گرم
شکر: 500 گرم
هل: با دانههای له شده 2 عدد
گلاب: 2 قاشق غذاخوری
زعفران نساییده: مقداری
مواد لازم جهت تزیین:
بادام پرک: 25 گرم
برگ نعناع: مقداری
طرز تهیه
1-حدود 600 میلیلیتر و یا يك پیمانه آب را داخل قابلمه بریزید و بگذارید بجوشد. پس از جوش آمدن آب، قابلمه را از روی حرارت بردارید و پسته را به مدت 5 دقیقه داخل آن بخیسانید. پستهها را از آبکش رد نموده و پوست دوم آنها را جدا نمایید.
2-پستهها را داخل مخلوط کن خرد نمایید یا داخل هاون بکوبید.
3-شیر خشک را به پسته افزوده و خوب با هم مخلوط نمایید.
4-جهت تهیه شربت، باقی مانده آب و شکر را داخل ماهیتابهای بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. وقتی که مایع شروع به سفت شدن نمود، هل، زعفران و گلاب را به آن اضافه نمایید.
5-شربت را به مخلوط پسته اضافه نمایید و 5 دقیقه مرتب هم بزنید تا مخلوط کاملا سفت شود. اکنون مخلوط آماده شده را کنار بگذارید تا کم کم سرد گردد.
6-زمانی که مخلوط به اندازه کافی سرد شد, آن را با دست به صورت توپهایی کوچک دربیاورید و با بادام پرگ و برگ نعناع تزیین نمایید. قبل از آن که آن را سرو نمایید، بگذارید به اندازه کافی سفت شود و خودش را بگیرد.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه