آشپزي و شيريني پزي پیش غذا

طرز تهیه نانک ژامبون و گوجه فرنگی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه نانک ژامبون و گوجه فرنگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

خمیر نان: 2 عدد
ژامبون (خرد شده): 130 گرم
گوجه فرنگی خشک شده (خرد شده): 7 الی 8 عدد
برگ آویشن (تازه): 4 عدد
تخم مرغ (کمی زده شده): 1 عدد

طرز تهیه

1. ژامبون و گوجه فرنگی خشک خرد شده را با هم مخلوط کنید برگ آویشن خرد شده را اضافه و مخلوط کنید برگ آویشن خرد شده را اضافه و مخلوط کنید.

2. خمیرهای نان را ورز داده و به گلوله های کوچکی تقسیم کنید. هر یک از گلوله های خمیر را کف دست خود پهن کنید و مقداری از مواد، داخل آنها قرار دهید و ببندید.

3. آنها را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید و تخم مرغ را با برس روی آنها بمالید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند.
طرز تهیه نانک ژامبون و گوجه فرنگی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی