آموزش طرز تهیه پودینگ برنج با خرما . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
2 فنجان شیر كم چرب
3 قاشق غذاخوری شكر سفید
2 فنجان برنج پخته
15عدد خرما
طرز تهیه
ابتدا برنجها را در مخلوط كن بریزید تا له شوند. شیر را در ظرفی مناسب بریزید و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید.سپس برنج و خرماها را در شیر بریزید و بهمدت 20دقیقه هم بزنید تا خرماها نرم شوند.حالا میتوانید آن را میل كنید.
مسقطی با خامه و پسته هم یكی از خوراكیهای ویژه ماه رمضان است كه اگر حوصله تهیه آن را داشته باشید، میتوانید با یك شیرینی خوش طعم و مقوی از مهمانان روزهدار خود پذیرایی كنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه